Kortliks

'N Verfynde argitekshuis in Tel Aviv

'N Verfynde argitekshuis in Tel Aviv



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In Tel Aviv, Israel, verbeel die ateljee Neuman Hayner Architects 'n ultra-ontwerp-huis wat aan die verwagtinge van 'n sonnige klimaat voldoen: 'n ruim en gemaklike huis wat na buite oopmaak om die buitengewone lig van die streek te benut. 'N Droomhuis wat jou laat vakansie hou om in foto's te ontdek.

'N Kubus vir algemene ruimtes


Amit Gosher / Neuman Hayner Architects Die huis is dus in twee ruimtes verdeel. In die eerste kubus het die argitekte die afskortings beperk tot 'n ongewone gevoel van ruimte, aangehelp deur 'n hoë plafonhoogte. Die sitkamer bevat die kombuis wat na die eetkamer en 'n ruim sitkamer geskei word wat deur 'n lae muur geskei is. In lig gebad, is die geheel ten volle beglaas.

'N Slim grafiese speletjie


Amit Gosher / Neuman Hayner Argitekte Bo die kombuis maak 'n meer intieme woonkamer ook oop op die sitkamer en beklemtoon die grafiese gees waar gestapelde lyne alomteenwoordig is: van kombuismeubels tot relings. deur die vensters.

Almal dieselfde intieme ruimtes


Amit Gosher / Neuman Hayner Architects Die indrukwekkende volume voorkom nie die gevoel van gemak in hierdie sitkamer nie. Die truuk? Die argitekte het hulle voorgestel dat 'n semi-afskorting wat aan die een kant dien om op te slaan vir die eetarea en aan die ander kant 'n gevoel van intimiteit bied in die sitkamer wat op grondvlak geïnstalleer is, vir 'n ontspanne en gemaklike gees.

'N Asemende ouerlike suite


Amit Gosher / Neuman Hayner Argitekte Ontwerp en netheid moet nie in die tweede kubus oorskry word nie. Die hoofsuite speel met die volumes om verskillende slaap- / badkamerruimtes aan te bied, en bied toegang tot 'n groot halfbedekte terras wat dus privaatheid en die temperatuur van die binneland behou, terwyl dit buitengewone helderheid bied.

'N Atipiese versiering


Amit Gosher / Neuman Hayner Argitekte Om te meng met die indrukwekkende volumes en die verfynde gees van die argitektuur, is die versiering ontwerp in 'n warm gees wat ontspanning nooi en die soetheid van die lewe in vakansiehuise herinner. In die tienerslaapkamer word die bed 'n aantrekkingskrag van die kamer danksy 'n houtmodel wat deur toue aan die plafon hang. 'N Manier om 'n natuurlike aanraking aan die buitekant te bied.

Ruimtes gewy aan ontspanning


Amit Gosher / Neuman Hayner Architects Die argitektuur is ontwerp vir die welstand van die inwoners en bied ruimtes met meer gematigde volumes om die gevoel van intimiteit te maksimeer. Teen die draai van 'n uitstekende bamboes-trap ontdek ons ​​'n elegante, maar gemaklike TV-sitkamer. Die ekstra aanraking? 'N Swaai wat aan die ontwerp van die bed herinner en 'n speelse en strelende gees verleen.

Besorgdheid oor materiale


Amit Gosher / Neuman Hayner Argitekte Wat maak die huis spesiaal? Sy bekwame spel van materiale wat hom 'n ontwerp, verfynde en warm atmosfeer gee. Hiervoor het die argitekte ruwe beton gekombineer met wit vaste stowwe wat die helderheid verhoog. Glas vir moderniteit en rou hout vir die natuurlike noot. 'N Regte struktuurspel in alle kamers.

'N Uiterlike om te woon


Amit Gosher / Neuman Hayner Argitekte Aan die ander kant van die fasade maak die huis oop na buite danksy die vele prentvensters. Wat die binneruim kan verbind met die buitelugruimte wat gedink word as 'n woonkamer met 'n ongelooflike swembad wat oor die hele lengte van die huis geïnstalleer is, en 'n buitekombuis, ontwerp en vriendelik, waarvan die enorme tafel die verlenging van die eiland.

'N Spieëlkamer buite


Amit Gosher / Neuman Hayner Architects 'n Ruimte soortgelyk aan die sitkamer word buite op die terras in 'n regte spieëlspel gevind. 'N Venster dien as skeiding. 'N Eetkamer en 'n meer gesellige woonkamer knik bed en die binnenshuise swaai danksy die hangmeubels.