Inligting

Wanneer 'n industriële gebou 'n gesinshuis en 'n gastekamer word

Wanneer 'n industriële gebou 'n gesinshuis en 'n gastekamer word


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In Gent, België, het die argitektuurfirma NU architectuuratelier 'n ou baksteen-bewerksel herontwerp om dit in 'n gesinshuis sowel as 'n gastehuis te omskep. Hier is 'n ultra-ontwerp huis om u te inspireer, maar ook om die naweek deur te bring!

Die binnehof is perfek in die huis geïntegreer


Stijn Bollaert / NU architectuuratelier Agter die fasade en sy vensters op die grondvloer is dit nie direk die huis wat gevind word nie, maar 'n groot bedekte binnehof wat die skakel tussen die straat en die huis daarin maak. -even. Die materiale, die struktuur en die houer (wat dien as stoorruimte) gee 'n baie industriële sy aan die binnehof, verwarm deur matte op die grond en houtmeubels.

'N Sitkamer sonder 'n afskorting


Stijn Bollaert / NU architectuuratelier Om die industriële gees en die pragtige volumes van die gebou te bewaar, is die sitkamer in 'n vriendelike, gesinsomgewing verspreid, sonder afskortings. Wat die versiering betref, word die grondstowwe van die vloer en die struktuur in balans gebring deur 'n ligte houtplafon en warm kontemporêre meubels.

'N Sitkamer na buite


Stijn Bollaert / NU architectuuratelier Die woonruimte vind dus sy plek 'n paar meter na die fasade en is tussen die binnehof van die ingang en 'n tuin agter. Met hierdie opset kon die argitekte die woonruimtes oopmaak om 'n regte binne- / buite-sitkamer te skep danksy groot vensterruimtes.

'N Kombuis wat in die leefarea geïntegreer is


Stijn Bollaert / NU architectuuratelier Die kombuis speel die kaart van moderniteit en word 'n regte grafiese element van die sitkamer. Die meubels is direk in die kamer geïntegreer en word teen 'n muur geïnstalleer en word aangevul met 'n toonbank met 'n ongewone kurwe. As u nie hoë eenhede gebruik nie, maak dit die kombuis makliker om in die kamer te meng.

Meubels wat die habitat vorm


Stijn Bollaert / NU architectuuratelier Soos die kombuis wat in die bou van die huis pas, is die opbergrakke direk in die habitat geanker en kan dit selfs gestruktureer word. In die sitkamer kan die rak wat op 'n hele muur aangebring word, byvoorbeeld die trap verberg wat na die eerste verdieping en na die privaat gebiede lei. 'N Slim idee.

Doeltreffende ontwerp


Stijn Bollaert / NU architectuuratelier Boonop het die badkamer 'n skoon en doeltreffende ontwerp. Die wasbak word op die hele lengte van die muur geïnstalleer vir die gesinsaspek en die stort vind plaas in 'n uitsparing in die muur. Die verkoeler word 'n grafiese en dekoratiewe element wat soos 'n skildery op 'n muur plaasvind. Aan die kleurkant verlig wit en pastelgroen die kamer wat deur die hout van die vloer en die plafon warm is.

Oorspronklike kamers


Stijn Bollaert / NU architectuuratelier In die slaapkamer van die kind is eenvoudige ontwerp ook effektief terwyl daar op oorspronklikheid gefokus word. Die bed is op die mezzanine geïnstalleer met 'n klimmuur, en 'n ontspanningsarea vind sy plek onder. 'N Ontwerpgees wat ooreenstem met die res van die huis.

'N gastekamer in die hartjie van die binnehof


Stijn Bollaert / NU architectuuratelier Om die oorspronklike akkommodasie te deel, het die gesin verkies om 'n gastekamer in die binnehof van die huis te integreer. Dus word 'n houer bo geïnstalleer om 'n intieme ruimte te bied wat perfek pas in die industriële gees van rehabilitasie.

'N Ruimte met 'n warm ontwerp


Stijn Bollaert / NU architectuuratelier Het jy jou voorgestel die binnekant van 'n koue en donker houer? Nie vir die NU architectuuratelier wat hierdie ruimte verander het deur 'n groot venster aan te bied wat die son binnedring en die hele binneland met ligte en geribde hout bedek nie. Die leefruimte is op die grondvloer geïnstalleer en die slaapkamer vind sy kokonagtige plek op die mezzanine wat deur die industriële leer verkry word. Meer inligting oor NU architectuuratelier