Kortliks

'N Vakansiehuis in Barcelona

'N Vakansiehuis in Barcelona



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wanneer die argitekateljee CaSA die boonste verdieping van 'n gebou uit die 60's in Barcelona in Spanje opknap, transformeer dit dit in 'n woonstel wat waardig is vir die mooiste vakansiehuise met 'n gevoel van aangename ruimte, onvergelykbare helderheid en verspreiding uitgedraai om voordeel te trek uit die klimaat. Besoek foto's om u vakansie te hou.

'N Binne / buite ruimte


Roberto Ruiz / CaSA Is die eienskap van 'n vakansiehuis nie die warm somerlug nie? Die argitekte het hulle dus voorgestel dat die woonstel aan die buitekant oopmaak met terrasse wat na binne strek om somer in die huis in te bring. Die terras is dus in twee verdeel met 'n ruimte wat integreer in die sitkamer, van buite gesluit, en nog 'n meer klassieke.

Die binne-terras


Roberto Ruiz / CaSA Soos 'n kamer benewens die huis, bied die semi-buite-terras 'n oorspronklike ontspanningsarea wat 'n vakansie lug gee. Materiaal wat spesifiek vir die buitelewe gebruik word, is gekies om die sitplek te skep, en kleurvolle kussings sorg vir gemak en styl. Om die ruimte af te baken en 'n gevoel van buite te bied, is die muur en plafon bedek met ligte houtbalke vir 'n atmosfeer wat natuurlik en kontemporêr is.

'N Buiteterras wat aan die binnekant gekoppel is


Roberto Ruiz / CaSA Aan die ander kant bly die meer klassieke terras gekoppel aan die res van die huis. Dit het 'n groot venster wat na die sitkamer oopmaak en 'n groot venster waarop die binne- en buiteterras kan kommunikeer. Die tafel wat buite geïnstalleer is, strek in die sitkamer deur 'n venster en voel selfs buite in die winter.

Vriendelike kombuis


Roberto Ruiz / CaSA Die kombuis was van nature oop vir die leefruimte om 'n vriendelike omgewing te skep wat bevorderlik was vir gesinsoomblikke. Dit is groot in grootte, sodat almal kan deelneem aan die voorbereiding. Daarbenewens is die sentrale eiland so georiënteerd dat dit kook, terwyl hy aan die gesprekke in die sitkamer kan deelneem.

'N Afgebakende ingang


Roberto Ruiz / CaSA Om die ruimte oop te hou terwyl hy die ander ruimtes afbaken, het die CaSA-ateljee 'n ingang voorgestel wat amper van die oog af verdwyn, maar tog funksioneel bly. Hiervoor het hulle 'n metaalbuisstruktuur verkies wat die ingang materialiseer eerder as 'n afskorting of meubels wat die ruimte sal amputeer.

'N Modulêre skeiding


Roberto Ruiz / CaSA Wanneer die slaaparea privaatheid benodig, maak die groot houtdeur voorsiening vir werklike skeiding en sodoende word die groot gang wat na die slaapkamers lei, verdwyn. Om die sirkulasie te vergemaklik, draai die deur om die wye opening te maksimeer en lig in te laat.

Helder kamers


Roberto Ruiz / CaSA In die kamers wou die argitekte 'n eenvoudige en effektiewe versiering bied met besondere aandag aan die helderheid. Die mure het dus 'n wit aangeneem wat die lig weerkaats en die groot venster bied 'n stel gordyne aan wat dit moontlik maak om die helderheid te diffundeer of om dit te blokkeer.

Badkamers geïntegreer in die slaapkamers


Roberto Ruiz / CaSA Die badkamers lei na die slaapkamers om 'n gevoel van vryheid te bied. Ons vind weer die buisvormige struktuur van die ingang om 'n praktiese ruimte te skep wat nie die oog blokkeer nie. Elke kamer het 'n vriendelike teëlkleur.

Berging maar geen meubels nie


Roberto Ruiz / CaSA Altyd met die idee om ruimte te maksimaliseer en 'n gevoel van vryheid te bied, verdwyn die bergingsmeubels ten gunste van ligte strukture in buise wat prakties bly sonder om te veel ruimte in beslag te neem. Meer inligting oor die CaSA-ateljee