In detail

Beton en spatsels kleur vir 'n gesin in Brasilië

Beton en spatsels kleur vir 'n gesin in Brasilië



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In Brasilië het die argitek Guilherme Torres 'n huis vanaf die 1970's omskep in 'n moderne en gewaagde habitat vir 'n gesin van Londenaars wat hulle in Sao Paulo gaan vestig het. Een van die eienaars wat 'n ontwerper is, Guilherme Torres kon maklik 'n waaghalsige, lewendige en kleurvolle versiering voorstel. 'N Projek wat dus rou en neutrale materiale met sonnige kleure, soos Brasilië, meng.

'N Sitkamer na buite


Studio Guilherme Torres / Denilson Machada Om lig na die sitkamer in die kelder te bring, het die argitek hom verbeel dat groot prentvensters wat die hele woonkamer omring, natuurlike lig verleen, terwyl dit teen sterk strale beskerm word. van die son af. Die sitkamer lei dan na die eksotiese plantegroei van die tuin. Met die aanraking van groen in die meubels kan die skakel tussen die twee en helderder kleure die geheel verbeter. Om die rou betonvloer op te warm en die woonvertrek af te baken, het die argitektuurateljee weddenskap op 'n uitstekende tapyt wat die meubels beklemtoon, soms met kontemporêre lyne, soms klassiek.

Onberispelike kombuis


Studio Guilherme Torres / Denilson Machada In teenstelling met die res van die huis, wil die kombuis 'n neutrale plek wees waar wit oorheers, wat kontrasteer met die donker essensie-parketvloer en klassieke installasie. Daar vind dan 'n regte spel plaas tussen die vloer en die gelakte oppervlaktes van die kombuis, wat daarop gemik is om verfyn en funksioneel te wees met 'n maksimum van verborge elemente.

Grafiese lyne


Studio Guilherme Torres / Denilson Machada In die hele huis word die meubels en bykomstighede perfek uitgelig deur die ligte betonvloer en die wit mure. Die ligte speel op die beeldhoukaart, danksy 'n ophoping van koperophangings en die leunstoele voeg 'n grafiese noot by. Weereens is die beton gebruik om meubels te skep wat met hierdie bank / opbergruimte geïntegreer is om die ruimte met styl en oorspronklikheid aan te trek.

Kleur, 'n sleutelelement van die dekor


Studio Guilherme Torres / Denilson Machada Die basis van Guilherme Torres se projek? Veelkleurige berging wat die vertrekke van die huis sal bedink. In die sitkamer / speelkamer sit hulle teen 'n hele muur om 'n kontemporêre werk in kleurskakerings te skep. Die stoor dien dan as verhoogstuk vir die groot muuroppervlak. Dieselfde beginsel word herhaal in die gang op die grondvloer, soos 'n verbindingsdraad van kamer tot kamer.

Sagter toon in die slaapkamer


Studio Guilherme Torres / Denilson Machada In die ouerkamer moet die kleur nie oortref word nie, maar hierdie feit is meer bevorderlik om te slaap met 'n sagte groen gekombineer met grys en hout. Weereens speel die meubels, wat die egpaar tydens die verhuising van Londen terug gebring het, vaardig tussen klassieke en baie kontemporêre lyne vir 'n tydlose resultaat.

Kleur vir kinders


Studio Guilherme Torres / Denilson Machada In kinderslaapkamers bly kleur alomteenwoordig met 'n herinnering aan veelkleurige berging danksy reuse kaste wat kleur gee. Wat skep 'n prettige ruimte om aan die kleintjies se begeertes te voldoen.

Die badkamer, sintese van dekor


Studio Guilherme Torres / Denilson Machada In die badkamer word die dekor verenig wat die huis ritme gee en sy oorspronklikheid gee: ligte beton gekombineer met helder kleure om dit te verbeter en 'n kontras te skep. Die deklaag bring dan die geel meubels uit vir 'n vitamien-verrykte badkamer.

Teëlwerk as herinnering


Studio Guilherme Torres / Denilson Machada Die argitek het veral aandag gegee aan die ingang van die huis en bied 'n kontemporêre stoep met dieselfde patroon aan die teëls as die eetkamer. 'N Idee wat die besoeker onmiddellik in die atmosfeer van die huis dompel.

'N Eksotiese tuin


Studio Guilherme Torres / Denilson Machada Plek om te ontspan in die tuin waar slegs groen op 'n swart muur genooi word, wat dit moontlik maak om dit te verbeter en 'n eksotiese noot te bied aan hierdie tuin, versier met 'n pragtige swembad. 'N Klein paradys buite sig danksy die ligging in die kelder.