In detail

Voor / na: Ontwerpstyl vir 'n tradisionele Haussmann-woonstel

Voor / na: Ontwerpstyl vir 'n tradisionele Haussmann-woonstel



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dit is 'n feit dat retro-atmosfeer al 'n paar jaar aan die toeneem is, wat nie die ontwerp en kontemporêre styl verhinder het om hul volgelinge te behou nie! Die ontwerp van die XXIde eeu is eenvoudig en maklik om mee te leef, daaglikse sportkleurige helder kleure en skoon lyne wat versoenbaar is met 'n interieurstyl, of dit nou 'n ou klipgebou of 'n solder met XXL-volumes. In hierdie 19de-eeuse argitektuurwoonstel was die keuse heeltemal natuurlik in die rigting van 'n minimalistiese styl, waar kleur en ontwerpmeubels 'n groot rol speel: die eienaars wat hierdie eiendom "in sy eie sap" bekom het, wou hulle terugbring volgens huidige smaak deur 'n skouspelagtige opknapping. Die jong paartjie het 'n beroep op die agentskap Creators of Interiors gedoen, 'n kollektief van argitekte en versierders wat spesialiseer in binne- en buite-ontwikkelings- en opknappingsprojekte. Die resultaat is verstommend!

Ontwerp my!


Binne-ontwerpers ** Voor / Na **: Die sitkamer bestaan ​​nou uit 'n onberispelike bank, verskeie leunstoele en twee kleurvolle koffietafels. 'N Hanglamp vir Vertigo (Petite Friture verbeter die XXL-volume van hierdie nuut opgeknapte ruimte liggies: sy grafiese en lugagtige vorm het die voordeel dat dit mooi skaduwees op die mure skep as die eienaars saans die kamer verlig! Die biblioteek bly die meeste imposante sitkamer: dit strek van die een einde na die ander kant van die muur deur spieël, rakke, TV-kaste en kaste te kombineer. Prettige detail, die deure gebruik dieselfde patrone as dié wat teenaan die muurpaneel bestaan, waardeur kontinuïteit in die dekor geskep word.

'N Verfynde eetkamer


Binnenshuise ontwerpers ** Voor / Na **: Verlaat die ou tapyt, plaas die soliede parket onderin! Dit is volledig opgeknap en dit bring warmte en adel na die sitkamer. Die eetarea is nou oop na die sitkamer en is versier met dieselfde verfynde styl om 'n algehele harmonie te vorm. Swart, hout en wit is die drie dominante kleure wat weer eens die volume en die meubels belig. 'N Tweede hanglamp van Vertigo eggo die een wat alreeds in die sitkamer aanwesig is, en skep 'n illusie van oneindigheid deur weerkaats te word in die groot spieël wat in die middel van die biblioteek geplaas is.

'N Biblioteek in 'n ry


Binnenshuise ontwerpers ** Voor / Na **: Die eienaars wou 'n spesifieke plek hê om te lees en te werk sonder om hom te steur. Die argitekte het gevolglik besluit om die ou slaapkamer langs die eetkamer in 'n kantoorbiblioteek te omskep. Gaste kan nou die indrukwekkende versameling boeke wat aan die paartjie behoort, bewonder uit die sitkamer!

Kleurblok


Binne-ontwerpers ** Voor / Na **: Die werkruimte het vandag 'n ongewone voorkoms. Met sy turkoois mure en ultra-ontwerpe meubels, is dit ontwerp in 'n gees wat ver verwyder is van tradisionele kantore met 'n donker en gedempte atmosfeer. Kreatiwiteit is nou noodsaaklik: die eienaars is verheug om op 'n vars en vitamienryke plek te kan werk!

'N Kamer oop vir die natuur


Binnenshuise ontwerpers ** Voor / Na **: Die groot biblioteek is ongetwyfeld die indrukwekkendste detail van die vertrek. Dit lyk asof die rakke deur die venster vasgevang is wat na 'n aangelegde park oopmaak. Met sy soliede parketvloere en wit en turkoois mure, het die nuwe kantoorbiblioteek 'n helder ruimte vol pep's geword!

'N Gerenoveerde ingang


Binnenshuise ontwerpers ** Voor / Na **: Die ingang is heeltemal gestroop en in wit geverf. 'N Ontwerpkandelaar lig nou die besoekers op, uitstekend geraam deur 'n roosvenster in Haussmann-styl. Slegs die muur wat die kombuis van die ingang skei, is swart geverf om die effens te gladde voorkoms van die gang te verbreek. 'N Skuifdeur, ook swart, sluit die kombuis toe, terwyl kookgeure nie in die woonstel kan versprei nie.

Grafiese kombuis


Binnenshuise ontwerpers ** Voor / Na **: Die klein oppervlak en die lang vorm van die kombuis verdien 'n baie gewerkte voorkoms om hierdie nadele te vergoed. Na verskeie vergaderings met die argitekte van Interior Designers, kies die eienaars 'n swart en wit kombuis: die opbergkaste, onberispelik en sonder handvatsels, verbeter die vloer en die geruite credenza perfek. Klein, maar baie funksioneel; die nuwe kombuis het alles wat nodig is!

Lig en eenvoud


Binnenshuise ontwerpers ** Voor / Na **: Soos in die sitkamer, is dit op maat gemaak wat in die slaapkamer verkies word. Dit is gemeubileerd en versier met eenvoud en plaas die bates op die helderheid! 'N Kombuisbiblioteek vind oorkant die ouerbed plaas, en kombineer die funksies van die laaikas, klerekas, kaste en rakke waarop die eienaars hul dekoratiewe skatte kan vertoon.

'N Ontwerperbadkamer


Binne-ontwerpers ** Voor / Na **: Dieselfde ontwerplyne word in die badkamer gevind as in die res van die woonstel. Die toiletruimte is klein, maar goed deurdink, met 'n instapstort sowel as 'n vierkantige wasbak met 'n baie oorspronklike voorkoms. Die toilette is verwyder en na 'n toegewyde kamer verskuif. Ook hier heers swart op die hoogste vlak sonder om die vertrek ooit te verduister. Meer inligting op www.createursdinterieur.com