Artikels

Voor / Na: 'n Ontwerp en helder woonstel

Voor / Na: 'n Ontwerp en helder woonstel



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Die modernisering van 'n interieur sonder om die oorspronklike gees van die plek te verwring, is 'n groot uitdaging! Die vermenging van die ou en die moderne was nog nooit so gewild onder die eienaars nie, wat nou op die argitektoniese bates van hul eiendom staatmaak: lyswerk, kaggels, parket en lambronne word op datum gebring, wat deur meubels en bykomstighede verbeter word. tydgenote. Die kombinasie van verlede en hede vorm 'n chic en eksplosiewe geheel, ver van geformatteerde interieurs! In hierdie gees het die eienaars van hierdie drie-kamer-woonstel van 65 m² die agentskap Créateurs d'Intérieur ingeroep. Moeg vir hul besonderse en outydse versiering, wil hulle nou in 'n moderne en helder ruimte woon.

Die sitkamer voor dit werk


Binnenshuise ontwerpers ** Voorheen **: met die indrukwekkende volumes en natuurlike elegansie, het die sitkamer baie voordele. Daar is egter tekens van moegheid in die mure en die vloer, en die hele kamer het sigbaar aan lig. Die eienaars wil van die afskorting van die woonkamer en die eetkamer ontslae raak: so nutteloos soos volumineus, dit verhoed dat die lig korrek van die een kamer na die ander vloei!

Wanneer ontwerp en klassieke styl hand aan hand gaan


Binne-ontwerpers ** Na **: Die argitekte het die oorspronklike elemente (parket, kaggel, wat hulle noukeurig opgeknap het) bewaar. Om die baie Haussmanniaanse aspek van die kamer te weerstaan, het hulle 'n avant-garde en bykomstighede vir die ontwerpers Die nuwe woonkamer meng 'n ou en moderne styl, wat 'n unieke versiering vorm en heeltemal verwyder word van die gewone versieringskas.

Die eetkamer voor opknapping


Binnenshuise ontwerpers ** Voor **: Soos die sitarea, vertoon die eetkamer pragtige volumes wat ietwat bederf is deur die half-oop partisie. Parketvloere en verbleikte mure moet ook opgeknap word.

'N Sitkamer vol pep's


Binnenshuise ontwerpers ** Na **: Die eetkamer is nou oop vir die ontspanningsarea en het 'n geselligheid en lig gekry. Sirkulasie word vergemaklik, net soos die uitruil tussen gaste van een ruimte na 'n ander. Blou en grys oorheers nou die sitkamer, wat ondanks 'n mengsel van waaghalsige style nugter en baie verfyn bly.

'N Artistieke eetkamer


Binne-ontwerpers ** Na **: Ontwerp en baie kleurvol, die eetkamer is 'n uitnodiging tot gelag en toegeeflikheid. Die groot tafel het slaapplek vir tot 8 gaste: dit verras met sy Plexiglas-voete en sy groot blink skinkbord. Die stoele is in verskillende kleure gekies om vrolikheid in die kamer te bring terwyl hulle die teenoorgestelde van die groot grys muur inneem. Afgesien van die tafel is die enigste meubelstuk in hierdie ruimte, die wit gelakte hangbuffet weerspieël die buitelig.

Die kombuis voor werk


Binne-ontwerpers ** Voor **: Die kombuis is waarskynlik die mees vervalle kamer in die woonstel. Hartseer en moeg, dit is absoluut nie meer aan die huidige standaarde nie. Die kamer het ook groot estetiese nadele met die indrukwekkende waterverwarmer wat net bokant die werkblad geplaas is, sowel as die sigbare pype regdeur die ruimte.

'N Snaakse stuk


Binne-ontwerpers ** Voor / Na **: Die opknapping van die kombuis was 'n groot uitdaging vir die argitekte van die agentskap vir interieurontwerpers. Die eienaardige wens van die kamer het die gebruik van maatwerk nodig om die meeste van sy hoeke te benut. Danksy die ontwerpers se vindingrykheid gaan geen ruimte meer verlore nie! Wat versiering betref, heers klippergrys, wat sagtheid en helderheid in hierdie pragtige ruimte bring.

'N Oop kombuis


Binne-ontwerpers ** Na **: Die nuwe kombuis is doelbewus in nugtere kleure gekies: met sy tydlose voorkoms plaas dit sy bates op die funksionaliteit daarvan eerder as op die oorspronklikheid. Die afskortings is verwyder om die kamer te laat asemhaal deur dit oop te maak vir die res van die huis. Net oorkant in 'n voorheen ongebruikte hoek is 'n klein lessenaar geïnstalleer: ruimte is dus 100% geoptimaliseer!

Kollig op grys!


Binnenshuise ontwerpers ** Voor / Na **: Die ou badkamer - heeltemal te klein vir die gesin se behoeftes - is vergroot danksy die verwydering van een van sy afskortings. Gekombineer met 'n aangrensende slaapkamer wat die paartjie nie nodig gehad het nie, bied dit nou 'n pragtige oppervlak om 'n ruim en funksionele badkamer te installeer. Die paartjie kan dus 'n groot reguit bad en 'n dubbele wasbak geniet. Opgeskorte toilette voltooi hierdie pragtige ruimte met 'n ontwerpgees: hier is die grys weer reg! Meer inligting op www.createursdinterieur.com