In detail

'N Gesinswoonstel in 'n voormalige skool

'N Gesinswoonstel in 'n voormalige skool



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Die argitektuurateljee Standard Studio is gevestig in Amsterdam en het die ontwerp van 'n ongewone woonstel. Behuising vorm inderdaad deel van die rehabilitasieprojek van 'n 100-jarige skool in die middel van die stad. Die gebou is omskep in tien woonstelle vir jong gesinne met verskillende planne en materiale volgens die behoeftes en begeertes van die nuwe inwoners. Besoek in foto's van die verwesenliking van Standard Studio.

'N Ruim sitkamer


Standard Studio Die klaskamers op die boonste vloer is omskep om die sitkamer te skep, wat dan 'n lekker volume bied om sitkamer, eetkamer, kombuis te installeer, maar ook ruimte vir speel en ontspanning, veral danksy 'n beduidende plafonhoogte.

Pragtige openings, afgebakende ruimtes


Standard Studio Die sitkamer het groot openings wat toelaat dat goeie helderheid beklemtoon word deur die keuse van wit vir die muuroppervlak en die baie helder beton op die vloer wat herinner aan die ou gebruik van die gebou. Die vensters maak dit ook moontlik om die ruimtes af te baken deur die kamer visueel in twee te verdeel danksy die glasdeur. Die meubels word dan gebruik om hierdie skeiding te beklemtoon.

'N Speelse kombuis


Standard Studio As 'n herinnering aan die gebou se verlede, het die argitekte hulle 'n speelse kombuis voorgestel waar die pakhuise gebaseer is op die grafiese kaart en herinner aan die konstruksie-speletjies vir kinders met verskillende modules wat op 'n houtbasis geïnstalleer is. Die resultaat is warm en bied 'n eenvoudige en funksionele ontwerp.

Eenvoudige meubels


Standard Studio Die meubels in die sitkamer neem eenvoudig die beginsel van houtkratte in die kombuis op om 'n lae stoep en opbergruimte te skep, veral vir hout. Selfs die houtstoof word verbeter deur hierdie tipe struktuur wat dit 'n nuwe dimensie gee.

'N Sublimeerde trap


Standard Studio behou nie net die skoolgees van die gebou nie, danksy die metaalagtige ontwerp, maar dit word ook verbeter deur 'n houtstruktuur wat onder dit uitstrek en 'n speelarea vir kinders bied deur 'n bankstoel en speelgoed stoor bokse. Slim.

'N Hoogte onder die plafon word uitgebuit


Standard Studio Om voordeel te trek uit die hoë plafonne wat tipies is van die ou skool, het die argitekte 'n mezzanine bo die sitkamer geskep om 'n intieme en gemaklike kantoor te bied wat baat by die pragtige lig van die kamer. Die kantoor is in lyn met die res van die meubels met 'n struktuur van bokse.

Kamers in die personeelkamer


Standaard-ateljee As die sitkamer in die ou klaskamers beset is, word die slaaparea van die woonstel herwin die onderwysers se kamers wat soveel lig en ruimte onder die plafon bied. Ligte hout bly die ontwerp-riglyn in 'n aangename wit dekor.

'N Mezzanine in die slaapkamer


Standard Studio Die slaapkamer van die ouers is ook toegerus met 'n mezzanine om ruimte te optimaliseer, maar ook om die plafon bo die bed te laat sak en 'n meer intieme ruimte te skep.

'N Praktiese kinderkamer


Standard Studio Vir kinders word die ontwerp nog meer prakties gemaak met meubels wat direk in die kamer geïntegreer is. Opbergrakke word plat met die plafon aangebring en 'n lessenaar / plank loop langs die muur om 'n multifunksionele meubelstuk te skep. Meer inligting: standardstudio.nl