Kommentaar

Voor / na: Maak u woonstel meer funksioneel en voeg 'n kinderkamer by

Voor / na: Maak u woonstel meer funksioneel en voeg 'n kinderkamer by



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hierdie woonstel het 'n volledige opknapping ondergaan om dit meer funksioneel te maak, maar ook om dit op datum te bring. Die kombuis, die sitkamer en die eetkamer, maar ook die badkamer en die verskillende vertrekke van die huis is dus deur die agentskap Les Murs herrangskik. Die argitek Charlotte Soissons verduidelik die verskillende stadia van hierdie kleurryke transformasie. ** Oppervlakte: ** 90m² ** Begroting: ** € 100.000, BTW ingesluit vir die opknapping van die hele woonstel sonder die koste van die interieurontwerp

'N Blink en vernuftige kombuis


Mure het ore ** Na: ** Die vloer is verander ten gunste van 'n lekker parketvloer. Die nuwe oop kombuis het bokse en fronte van die Ikea-handelsmerk (verwysing Metod). Dit het 'n lang Lapeyre-werkplan (155 euro) meer ergonomies en 'n eiland wat teen die muur vasgeplak is, wat beter sirkulasie in die kamer moontlik maak. Die wit kleur van die kaste bring meer helderheid in die kamer en vergroot dit visueel. 'N Pasgemaakte kas is geskep om die ketel te verberg.

Die kombuis is oop na die eetkamer


Mure het ore ** Na: ** Die nuwe kombuis lei na 'n sitarea en die eetkamer. Die vloer is dieselfde as in die kombuis om visuele kontinuïteit te skep, naamlik gelamineerde parket van eikeboom, geteken Leroy Merlin. Die mure is geverf in blou en grys (Farrow en Ball) om die sitkamer te bevorder. Die ekstra wenk? 'N Meubelstuk wat op maat gemaak is, is in die kombuis onder die vensters van die sitkamer geskep om ekstra opbergruimte te hê, maar ook om die verkoelers te verberg.

Die bestaande sitkamer


Mure het ore ** Voorheen: ** Die sitkamer was baie oorvol en die ruimte was glad nie geoptimaliseer in die kamer nie. Die kantoorarea was dus nie optimaal om tuis te werk nie, terwyl die bank nie warmte en vriendelikheid gehad het nie.

'N Gesellige sitarea


Mure het ore ** Na: ** Die eetkamer en sitkamer is 26,8 vierkante meter groot. Die ruimte is volledig herontwerp om 'n eetarea te hê wat onderskei is van die ontspanningsarea met 'n bank, 'n koffietafel en 'n biblioteek. Die mure is ook in kleurige kleur geverf om meer lig in die kamer te bring. Om die begroting te balanseer, het die argitek standaard- en pasgemaakte meubels gekombineer. Uiteindelik is vlekke onder die hoë meubels van die kombuis aangebring sodat dit beter verlig is.

Die ou badkamer en sy gebrek aan ruimte


Mure het ore ** Voorheen: ** Die ou badkamer in hierdie woonstel was redelik oud. Die blou teëls het nie goed met die wit en beige nietigheid gemeng nie. Die kamer is klein, die deur is sleg ingerig en het 'n beduidende ruimte verloor terwyl die kamer net 4,8 vierkante meter verduister is.

'N Geoptimaliseerde badkamer


Mure het ore ** Na: ** Die nuwe badkamer is meer funksioneel. Die bad is deur 'n stort vervang om die wasmasjien (wat oorspronklik in die kombuis was) te plaas en sodoende ruimte te bespaar. Op die grond is Leroy Merlin-beton-effekteëls gelê. Die nietigheid is verander na 'n Ikea-opgehangde model wat die kamer laat ventileer. Uiteindelik, 'n groot spieël en goed uitgelig deur steekwonde.

Die kamers voor die werke


Mure het ore ** Voorheen: ** In die slaapkamer van die kind, met 'n mezzanine, soos in die hoofslaapkamer, was die dekor baie modern. Die geel en blou kleure het die kamer nie verbeter nie en die meubels was behoorlik afgewater. Dit was soveel om die slaapplekke op te knap! Die begeerte van die eienaars was hoofsaaklik om die uitleg van die woonstel te heroorweeg sodat dit meer geskik sou wees vir die gesin se lewe van hierdie paartjie met drie kinders, en veral om nog een kamer te skep sodat elke kleuter sy ruimte het.

Hedendaagse kinderkamers


Mure het ore ** Na: ** Die woonstel het nou 'n 8 vierkante meter slaapkamer met mezzanine, 'n tweede 6,5 vierkante meter slaapkamer en 'n derde en nuwe kinderslaapkamer. In elk van hulle is die opberging geoptimaliseer, die gemoderniseerde meubels en die dekorstyl het niks met die ou slaapkamer te doen nie.

Die ouer-slaapkamer en die nuwe kinderslaapkamer


Mure het ore ** Na: ** Die hoofslaapkamer (11 vierkante meter) het mooi agtergrond en Japannese panele wat 'n kalmerende atmosfeer in die kamer bied. Die derde kinderkamer (7,5 vierkante meter) is geskep deur die hoek van die sitkamer te herstel. Dit was 'n groot uitdaging vir die argitek. Die kamer word verlig deur 'n binne-venster wat uitkyk oor hierdie ruimte, wat op maat gemaak is deur lyne van bestaande vensters. Besoek die webwerf van die argitektuuragentskap Les Murs ont des ore vir meer inligting.